dimecres, 26 d’abril del 2017

Sant Jordi 2017


Una de les principals intencions de l’entitat, és la cohesió de la cultura i les tradicions de la nostra ciutat amb la història més recent, per tant, a la Diada de Sant Jordi organitzada per l’ajuntament de Badalona, no hi podíem faltar.

Hi vam ser des de primera hora del matí fins a darrera hora de la tarda. De bon matí vam servir 20 litres de xocolata desfeta a tothom qui s’hi va acostar, tal com  és condició de l’associació, de manera totalment transversal, és a dir, portessin el globus del color que el portessin. Només faltaria.

Durant tota la jornada, els infants varen poder pintar dibuixos de la coneguda il·lustradora i escriptora badalonina Roser Vilagran, que ens va acompanyar al matí i a la tarda i ens va explicar els contes dels seus llibres “En Llufa i els bufons” i “L’Anastasi i els dimonis”

El més important de tot és que vam conèixer molta gent i que alguns s’hi van interessar molt en la nostra tasca. Vam estar parlant amb persones que coneixien l’Alcalde Xifré o que els seus pares els hi havia parlat d’ell, per exemple, el fill de qui va ser President del Círcol Catòlic de Badalona, un dels principals defensors de Frederic Xifré Masferrer quan Franco el condemnà a mort.


Ha estat un gran plaer poder participar en la fira de Sant Jordi d’enguany i esperem seguir portant la nostra peculiar carpa a tants llocs on sigui possible. Continuem explicant el que sabem i recollint tota la informació que ens feu arribar per tal de divulgar-la i aconseguir que algun dia, la història de Badalona estigui a l’abast de tots els ciutadans i  ciutadanes.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada